ПЕСТЕТЕ ВРЕМЕ И ПАРИ ЗА ВАЖНИТЕ НЕЩА В ЖИВОТА, ЗА ОСТАНАЛОТО ЩЕ СЕ ПОГРИЖИМ НИЕ !

За нашият екип, работата в сферата на проектирането и изграждането на БАСЕЙНИ и СПА е ежедневно предизвикателство, изискващо много професионализъм, непрекъснато запознаване и внедряване на новостите в бранша, отдаденост и постоянство.

Ние ползваме услугите на специализирани в областта на проектирането и изграждането на БАСЕЙНИ и СПА архитекти, проектанти, дърводелци и майстори на облицовки.

За нас оценката за добре свършена работа се изразява в препоръките на нашите доволни клиенти.

Георги Гунчев

инж. Георги Гунчев – основател и управител


Георги има над 15 годишен опит в бранша. Началото на кариерата му започва през далечната 2003г. в една от най-големите и иновативни фирми на Балканите за проектиране и изграждане на басейни и спа съоръжения. За 7 години извървява пътя от Управител на местен офис, през Регионален мениджър до Директор бизнес развитие на фирмата. Отговаря за развитието на бизнеса в България и Румъния.

През 2011г. основава собствена компания - СПА КОНСУЛТ ИНЖЕНЕРИНГ и съсредоточава усилията си в консултантска дейност и изграждане на басейни и спа и уелнес съоръжения.

Георги обича да превръща мечтите на клиентите си в реалност.

В моментите на отдих, прекарва времето си сред природата със съпругата си и веселия кокер- шпаньол Чери. Любимите му дейности включват планински туризъм, къмпингуване, езда, книги и философия.

Георги Гунчев

Костадин Стоянов – ръководител монтажна дейност


Костадин е експерт във всеки един аспект от техническата дейност на фирмата – от монтаж и внедряване на ново оборудване, до ремонт и поддръжка на вече монтирано такова, за него всичко е поредното предизвикателство, пред което се изправя и успешно преодолява.

Можете да бъдете сигурни, че когато Костадин е на Вашия обект всичко ще върви гладко, структурирано и безопасно.

Костадин и екипът му се гордеят, че метеорологичните условия не оказват влияние на работата им и винаги завършват обекта по график, като същевременно осигуряват очакваното качествено изпълнение.

Той с удоволствие ще отговори на всички въпроси, които може да имате за вашия проект и ще успокои вашите притеснения.

Костадин е много осведомен за техническите новости в бизнеса, той ще е човекът, който ще инсталира новото оборудване за Вашият басейн или спа център.

Свободното си време обича да прекарва със съпругата си и двете им прекрасни деца.